Thursday, December 31, 2009

of 2009


some of them. :)

riadah ;p

EE




IRP



kaleidoscope :D


stalls registration junior




bayai :)





cendol walk


dissection!


nurzafira amalina



guidance

kanak2 istimewa



sukaria ceria suka suka :D






girlfriend ;p

bff!


19



kem rabbani



raya 09





Dear 2010,

I want to be a better person, stronger, happier, and prettier. Be grateful, appreciative, love ppl and being loved! Work harder, think smarter. Take drugs, wide awake always. No more 15 hours-sleep, waste less water while showering, eat less - strictly on diet! Smile wider, must laugh! :D Watch tv, and remember roads. Play games, act cool, nice and be simple. Love myself, more and more, each and everyday. :)




Thursday, December 24, 2009

saya xpahamlah kamu

amaran : kamu di sini ada banyak orang okay. :)

saya sangatsangatsangat xpaham dengan kamu. serius. kamu nak saya buat macam mana ha. nak tulis blog pun dah x senang nak buat status fb lagilah. saya boleh baca je semua kamu punya feeling dan saya cuba sangat sangat xnak post apa apa sebab takut kamu sedih tapi kamu kamu kamu buat saya sedih tawu tak. saya nak happy pun rasa takut nak tulis kisah sedih macam pathetic lah pula tapi memang saya sound so pathetic kan sekarang. saya nak mintak maaf tapi xtau saya salah apa tapi kalau mintak maaf nanti kamu sedih lagi. kalau kamu nak tahu saya rindu kamu. saya tau kamu x rindu saya pun tapi xkisah la. ohh itu je, harap maklum.

p/s mashi and toira i need u guys here now. :( :( :(

Sunday, December 20, 2009

Monday, December 14, 2009

mereng ahh.

sehingga hari ini. ahh jangan tanya apa saya dah buat sebab saya masih dalam ketiadaan mood ni. gila kau cuti tinggal lagi 2 minggu xde mood kejadahh?? entahlah kenapa ya. orang ajak keluar pun ketiadaan mood. mood ohh mood kau pegi mana huh. tapi saya tidak pernah melupakan kerja-kerja sekolah yang sebenarnya untuk final ib nanti dan saya tahu due date minggu pertama bukak sekolah. ketensian melanda2 macam nak pecah kepala pikiaq tapi tangan mata tangan lagi satu dan kaki (kaki??) masih meronta-ronta xmau bekerjasama. blah lah kau, ada pun x guna. ehh ehhhhh apa pulak cakap macam tu. sapa kata xguna. saya masak mee kari tau hari ni, guna tangan. okay,, saya mengacau kuah kari hari ni, guna tangan. ==' lagi hebat sempat jugak siap satu perenggan tok essay kat dapur. memang bakal isteri bergaya eh berjaya kan kan kannnnn.. ;D ohh mata pulak dah terjebak dengan dadah yg dibubuh carlos ruiz zafon dalam buku the shadow of the wind yang macam saya rasa berjuta juta kali lagi bagus daripada baca semua data-data EE. tapi malangnya EE tu jugak lah yang ib nak jadi jangan ngada-ngada jatuh chenta dengan Daniel Sampere pulakkk. gila ah dia ni, cuti lagi 2 minggu, sapa-sapa nak tolong ketuk kepala saya lagi sila beritahu ya. sekian terima kasih.

ohh ya hari tu keluar dengan Nabilah dan Farah tengok Ninja Assassin Rain kiyut miyut tapi geli hell tapi dia ada sixpack korang xda. hahaha *gambar bermain arcade xleh upload :( dan peringatan ya rakan-rakan, jangan mengusha lelaki kiyut ketika bersama mereka lagi-lagi dengan Farah Asyikin sebab nanti kantoi free2 malu duhhh

lepas tu keluar dengan girlfriend sayang tengok Jump yang comel comel comel :D dan telah membeli barangan berharga. sebab tu tengah pokai sebab tu jugak xleh keluar hari ni selain sedang keletihan. sorry Pyan dan Jhar. ohhh suka post Jhar yang baru ni. :)

btw,

Selamat Hari Lahir Adam Han bin Onn a.k.a Busuk
semoga Allah merahmati kamu. =)

yg happy,
Kak Long.

tu je.

p/s Mashi, semoga berjaya lah anda! =D

p/ss dan Sampere, cepat balik kl dan siapkan EE! rindu tawu tak.