Wednesday, February 6, 2013

Ibu :D

Assalammualaikum.

Puhh puhh lama dah tak update sini kan. Harini jenguk jugak sebab harini hari special.

Harini 6/2/2013 ialah besday manusia yang paling boleh nak menggedik with, mintak tolong macam2, cerita pasal problem remeh temeh, tanpa rasa segan or bersalah. Comfortable. Happy. Rasa ada orang sayang. Rasa macam budak kecik lagi. Hehe.

Selamat hari jadi yang ke 53 bu!

53 dah? Orang lain 53 dah dapat cucu. eh. :p



رَبِّ اغْفِرْ لِيْ وَلِوَالِدَيَّ وَارْحَمْهُمَا كَمَا رَبَّيَانِيْ صَغِيْرًا

Ya Allah, ampunilah aku dan kedua orang tuaku, serta berilah rahmat kepada kedua-duanya, sebagaimana mereka mendidikku pada waktu kecil. Amin. 



3 comments:

mashi budak comel said...

Kata kat ibu, aku pun wish happy birthdayyy :DD

p/s: nak bg cucu, kena kawin dulu kan? xpe aku fahang. hahaha

Anonymous said...

ASSALAMUALAIKUM DJ,

lame dah mncarik DJ baru skrg jumpe blog...

mcm mne nk cntct DJ???

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)